Verkoop

Wij verkopen materialen en diverse boeken die we als lesmateriaal bij onze opleidingen gebruiken, van lesboeken en instructievideo’s om meer kennis op te doen, tot lingeriepatronen en beugels om direct zelf aan de slag te gaan.
Denk eraan om bij de bestelling uw naam en adres via de mail door te geven!

Nu te koop als luxe hardcover: Naaitechniek voor opleiding en hobby. Een leuk kado voor iemand die wil beginnen met naaien en zelf kleding wil gaan maken. Maar ook de gevorderde naaister en costumière in opleiding zal veel kunnen opsteken van dit boek.
Kijk hier voor een overzicht van de inhoud.

Boeken

Bekijk hier de beschikbare boeken

Boeken België

Dankzij een samenwerking met Jantine Dorsman is het mogelijk om onze boeken in België te bestellen en te ontvangen zonder extra verzendkosten.

Bücher Deutschland

Das Buch 'Maßarbeit Dessous & Badekleidung' ist jetzt auch in deutscher Sprache veröffentlicht. Klicken Sie hier für weitere Informationen über die deutsche Übersetzung.

Dank einer Zusammenarbeit mit Claudia Specht ist es möglich, das Buch in Deutschland zu bestellen (ohne zusätzliche Kosten für den internationalen Versand), klicken Sie hier, um das Buch zu bestellen.

Omslag Maatwerk 6e drukMetOpdruk kopie

Instructievideo’s

De instructievideo's zijn alleen beschikbaar in een 'online'-versie. Er worden geen 'losse' DVD's meer verspreid. Neem contact op voor een videoabonnement.
Bekijk hier het overzicht met de meer dan 230(!) beschikbare video’s. Onlangs uitgebreid met video's over het verwerken van batist (niet rekkend materiaal voor lingerie).

Patronen

Bekijk hier de beschikbare patronen

Beugels

Bekijk hier de beschikbare beugels